neděle 7. října 2012

7. den

Ahoj holky,
tak dnes už mi je o hodně líp. Sice se mi zhoršil kašel, ale už nemám teplotu a ani mi není špatně od žaludku. Hurá. Ale nevím nevím, jestli zítra vyrazím do školy. Raději bych ještě ležela, protože v úterý odjíždí rodiče do Rakouska, takže u mě do pátku bude H. (skoro přítel ;)). A já bych ho nerada nakazila. Navíc už v úterý chceme jít do Světozoru na "Největší přání". Viděli jste to někdo? Jsem na to zvědavá :). 
Původně jsem měla v plánu se vážit po týdnu, ale vzhledem k tomu, že posledních pár dní jenom ležím v posteli a nesportuji, tak to nebudu riskovat a zvážím se asi až příští neděli. Doufám, že alespoň kilo bude dole, protože jestli ne, tak budu pěkně naštvaná a znechucená a demotivovaná :).

Jídelníček:

10:00 - snídaně - slunečnicový chléb (plátek), půlka vajíčka a mandarinka
11:30 - svačina - jablíčko
13:00 - oběd - kousek krůtího masa, dvě brambory, třetina grilované kukuřice, dvě grilované cukety
17:00 - večeře - půlka plátku slun. chleba, dva plátky vepřové šunky, kousek kozího sýra, rajče
(a jsem si jistá, že večer u televize minimálně ještě jedno rajče sežeru)

edit: 20:00 - rajče, kousek balkánského sýra, druhá půlka slunečnicového chleba

Vím, že musím dost zapracovat na pravidelnosti, ale jak jsem nemocná, tak se mi to nechce nijak řešit. Ty 4 hodiny bez jídla jsem například prospala. A taky si budu muset začít zapisovat, kolik jsem toho vypila, protože absolutně nemám odhad. Ale snažím se vypít sklenici vody pokaždé, když jdu kolem dřezu/umyvadla (což je dost často, neboť v kuchyni jsem furt a čůrám taky pořád) O:). 

;)
 Tak se zatím mějte krásně :*,
Lilith

6 komentářů:

  1. Děkuji ti za tvůj povzbuzující komentář :)
    Moc se mi líbí tvůj blog a jídelníček :)
    Nevadilo by ti, kdyby jsem si tě dala do oblíbených ? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem teď po chřipce, a ve škole jsme byli nemocní snad všichni - řádí to všude a když jezdím každý den 4 hodiny MHD, tak nemám šanci. =D Ale jídelníček máš krásný a hodně pít je při nemoci to nejlepší, co můžeš dělat. Tak držím palce v hubnutí ;) A ještě jednou ta samá otázka: Nevadilo by Ti, když bych si Tě přidala do oblíbených? =)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, spřátelila bych určitě moc ráda. :) Jinak jídelníček máš pěkný, zdravý a doufám, že se brzo uzdravíš. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji, přidala jsem si tě :)
    Držím palce :)
    Já jsem byla fakt hodně tlustá, teď jsem ... ani ne v půlce... ale stalo se to mým životním stylem, tak snad se mi to podaří :)

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuju =) Jo, to je pravda, musí asi hodně makat a jejich umění a práce je stále nedoceněné. Ane postavu mají tak pěknou, dala by se na nich pěkně učit anatomie svalů... =D A Černá labuť - to je úžasný film =)
    Já začínám tak nějak permanentně, vždycky shodím, a vzápětí zase naberu... Ale podpora na blogu je nejlepší motivace. Tak třeba to konečně jednou prolomím. =)

    OdpovědětVymazat
  6. To WTF nemá chybu :D
    Jsem ráda, že je Ti líp, ale ještě to nepřeháněj s aktivitou se skoropřítelem :-P akorát teda nechápu, je to přítel nebo není? :D :D

    OdpovědětVymazat