čtvrtek 4. října 2012

4. den

Ahoj,
tak nakonec jsem včerejší párty překvapivě dobře ustála. Sice jsem si dala 2 panáky a napila jsem se bílého vína od kamarádky, ale vzhledem k tomu, že jsme pařili do půl čtvrté a ještě jsme dost tancovali a vypila jsem snad tři litry vody, tak si myslím, že to není tak hrozné. Navíc odmítněte pozvání na panáka :). Ale samozřejmě mi je jasné, že takhle to dlouhodobě nepůjde a tohle by měla být jen výjimka. Asi pro mě bude nejlepší se těmhle akcím zcela vyhýbat, protože být v partě opilých lidí a nemoct pít je na mašli. Holt se budu muset s kamarády vídat po odpoledních u sklenice ledového čaje :). Nebo se ze mě stane naprostý asociál. 

Jídelníček:
8:30 - snídaně - čtvrtka kelímku dokořeněného bílého cottage sýru, plátek slunečnichového chleba, malé rajče, kousek okurky
12:00 - oběd - 100g uzeného lososa + plátek slunečnicového chleba
14:30 - svačina - vymačkaná šťáva z půlky pomeranče s vodou
16:30 - večeře - 50g kuskusu, plátek kuřecího prsa, dušená zelenina, malé rajče


Vím, že ten uzený losos nic moc, ale já na něj po té ble snídani měla hroznou chuť O:).
Dnes jsem zatím necvičila, cítím, že na mě něco leze, tak ještě uvidím. A dost mě bolí nohy z toho tancování a podpatků. Ale tak na ten rotoped snad ještě vylezu. Když se k tomu dokopu, tak si dám za odměnu tu druhou půlku pomeranče :).

Tak zatím papa,
Lilith


4 komentáře:

  1. Mňam veď losos je skvelý, nemusíš mať výčitky, robíš mi desné chute :D
    A kamarátov nezanedbávaj, lebo skončiš tak ako ja - sama, mne už neostal nikto, len strach z jedla a z toho že priberiem :(
    Inak, pridala som si ťa medzi obľúbené, máš podľa mňa super blog! (:

    OdpovědětVymazat
  2. máě to pěkně, ale mohla by sis dát i později něco, třeba nějakou papriku, okurek nebo něco... jíst poslední jídlo v 16:30 je k ničmeu... tělo je pak vyhladovělý a ukládá i to co nemusí

    OdpovědětVymazat
  3. tak se hlásím i já ze svého blogu :) je fakt, že to pravidelné jezení dělá hodně... Už jsme se naučila i snídat než odejdu do práce, svačinka, oběd, svačinka a mezi půl 7 a 7 večeře :) a v 8 cvičení s Jill :) dělám to tak už třetí týden a ten pravidelný rytmus mi fakt vyhovuje :) ale hlavně, že NĚCO děláme a nesedíme jen na prdeli :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, koukám že si vedeš dobře :) Uzený losos je náhodou super a i zbytek jídelníčku je dobrý. Hlavně se nenech inspirovat blogy, kde jedí slečny méně nebo skoro vůbec. To je totiž dobré leda tak na krátkodobé zhubnutí a dlouhodobé zruinování organismu.
    Byla by škoda kdyby ses kvůli dietě stala asociálem. Já jsem to tak bohužel udělala:( je těžký se pak dostávat zpátky.. Takže jen tak dál a skleničku jednou za čas si nevyčítej :) Krom toho podle fotky mi přijde, že máš pěknou postavu. Držím ti palce!

    OdpovědětVymazat