úterý 2. října 2012

2. den II

dnešní jídelníček:
  • 10:00 - snídaně - 2 míchaná vajíčka, plátek slaniny, houska
  • 12:30 - oběd - kuskus s kuřecím masem, zeleninou a nivou
  • 15:00 - svačina - broskev
  • 17:20 - večeře - půlka celozrnné housky, tři naložené miniokručičky, tuňáková pomazánka

 + půl litru vody se šťávou (po cvičení, byla jsem nějaká vyšťavená a potřebovala jsem cukr :D), 1,5l vody

pohyb:
  • moje nejmilejší pohybová aktivita (you know what I mean... O:))
  • venčení psa - řekla bych, že tak 4 kilometry
  • 20 minut na rotopedu, ujeto 10 km
  • 50 sedů-lehů

Při pročítání nejrůznějších blogů jsem došla k závěru, že bez počítání kalorií se při hubnutí zřejmě neobejdu. Bohužel. Absolutně se v tom neorientuji, není mi úplně jasné, kolik bych denně měla přijmout a vydat, nevím nic o bazálním metabolismu, nevím, kolik mám přijmout sacharidů, bílkovin a podobně a celkově jsem úplně zmatená. Nemáte někdo tip na nějaké srozumitelné webovky, kde mi to všechno vysvětlí? :) Já si dnes vystačila s tímto a spočítala jsem si, že jsem dnes do sebe nacpala 4474 kJ (ale nevím, jestli to není moc, nebo naopak málo, protože všude jsem se dočetla různé údaje).

Tak zatím papa,
Lilith

2 komentáře:

  1. to počítání kalorií je čistě tvoje rozhodnutí, ale já ti říkám upřímně, že je to blbost... když vynecháš pitomosti z jídelníčku, budeš hodně pít, budeš se snažit cvičit, půjde to dolů samo. Samozřejmě omezit alkohol! Jediný čím by ses mohla asi řídit je, že do 15.00 sněz sacharidů kolik chceš, od 15.00 se snaž sacharidy nahrazovat bílkovinou... sacharidy jsou i pečivo, ale já na to kašlu a je to u mě v podstatě jediná doba, kdy jím pečivo xD ale tohle ti taky hodně pomůže... jinak sacharidy jsou ovoce, všechno sladký a pečivo... bílkoviny jsou vejce, sýry, mléčné výrobky, maso a zelenina :-) na to počítání fakt kašli, protože se do teho pak zaplanceš a budeš z toho po čase blbnout jako jiný slečny! (neberte si to osobně dámy)...

    jinak tu stránku neznám, na blogpostu se neorinetuju, čili neporadím, bohužel... a ten kuskus si taky často dělávám ne sice ten samej, ale se sójou :-)

    OdpovědětVymazat
  2. jj je to spešl váha :-)vFatLady

    OdpovědětVymazat