čtvrtek 11. října 2012

10. a 11. den

Ahoj dámy,
přesně jak jsem předpokládala. Když je u mě H., tak nemám čas na blog a navíc ještě kašlu na dietu. Už aby byl zase pryč a já mohla najet na zdravou stravu :D. Jinak v úterý jsme byli v kině na tom Největším přání a máme z toho oba celkem rozporuplné pocity. Určitě je přínosné se na to podívat, ale jako zas takové terno mi to nepřišlo. A některé scény jsou fakt citově vyděračské a jediné oko u nich nezůstane suché. No ale běžte na to. Ať si uděláte vlastní obrázek :). Já z toho měla celkem depku. 
Včera jsem byla dopoledne sama doma a pak mě H. donutil jet na oběd k němu do školy do menzy, kde jsme už měli na výběr jen z jednoho jídla... A po O nás čekala procházka na kopci v nedalekých Roztocích/Roztokách (?). Bohužel měl H. od 4 ještě školu, takže jsem s ním zašla na jedno cvičení a potom mě pozval jeden známý/kamarád/skoroex na pivo, abych nemusela na H. čekat ve škole.

Jídelníčky:

včera:

10:00 - snídaně - plátek slunečnicového chleba, Lučina, plátek krůtí šunky, 3 cherry rajčátka
12:30 - svačina - nastrouhané jablíčko se skořicí a pár hrozinek
15:30 - oběd - hranolky (byly s vepřovým masem, ale to mi nechutnalo, tak jsem ho skoro celé dala H.) a půlka koňakové špičky - hahahahaha tohle jídlo se mi hodně povedlo :D
19:00 - svačina - pivo (bravo Lilith bravo :/)
21:00 - večeře - těstoviny s nivovou omáčkou (jen jsem zobla, dělala jsem je k večeři H.)

Původně jsem sem ani tenhle jídelníček nechtěla dávat, ale jen se podívejte, jak přesně to nemá vypadat. Ale tak ono se to snad jednou nezblázní. Dneska budu jíst celý den doma, tak to určitě bude ukázkové :).

dnes:

10:00 - snídaně - plátek slunečnicového chleba zapečeného s plátkem sýru a šunky
12:00 - svačina - bílý jogurt
15:00 - oběd - krevety, chleba
18:00 - "svačina" - rajče, kousek okurky
21:00 - večeře - kousek pizzy

Večer jsme byli s kamarády na bowlingu, takže jsem si s nimi dala pizzu, ale tu jsem snad vysportovala :D. Potom jsme ještě hráli šipky a stolní fotbálek a všechno mi to hrozně šlo ;).

Tak pápá,
Lilith

10 komentářů:

  1. Jsem se fakt pobavila :D ten jídelníček-no coo, občas se hřeší ;)ale ta svačina-pivo?? :D teda Lilith :D
    Co ten kamarád skoro-ex? :D to taky nemá chybu :D
    Hele a co je to za film? Nějak jsem přestala sledovat Cinestar, uniklo mi něco? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hele a nemáš nějaký divný časový posun? :D

    OdpovědětVymazat
  3. promiň, že tě zanedbávám... zítra si to u tebe tady všechno přečtu a napíšu ti dlouuuuhatánskej koment, ale dneska už to nezvládám!!! Zatím pa kočko :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Známý/kamarád/skoro-ex mě taky pobavil =D Až na to pivo to tak zlé není, ta špička - no, tak každá si prostě občas musíme dát kousek čokolády nebo dortu, ne? ;) A k plazmě - vůbec to nebolí, jen se občas může točit hlava, ale jsou tam všude milé sestřičky, kterým stačí říct a oni Ti napolohují křeslo, takže už se Ti netočí. =) Já si tam vždycky jdu poležet, odpočinout a počíst si učebnici. A kde jinde mi za tohle zaplatí? =D

    OdpovědětVymazat
  5. ráda spřátelím :)... já taky když jsem s přítelem tak jim a na dietu kašlu, navíc on mi furt podstrkuje něco dobrýho, protože si mě chce rozmazlit :D

    OdpovědětVymazat
  6. ale nemáš to špatné... zase nebruč :-) někdy to hold nevyjde jak má... Já to znám sama nejlíp... ;-) drž se ono to pude :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Mňam ty těstoviny bych si dala :)

    OdpovědětVymazat
  8. Haha, jo nepořádek tam je =D Ale to proto, že se stěhuju - stavím si nový pokojíček =) Ten, ve kterém jsem to fotila už jaksi neexistuje, tam je teď místo toho staveniště =D

    OdpovědětVymazat
  9. Kočko, netrpělivě čekám na nějakej článek! :)

    OdpovědětVymazat
  10. teda, nikdy som nemala krevety...ako to chutí? moc by som to chcela skúsiť, ale tak nejak sa mi to hnusí :D

    OdpovědětVymazat